تلفن سفارشات لیبل

+۹۸۲۱۴۴۱۹۴۵۰۰
+۹۸۲۱۴۴۱۹۹۴۹۴

واتس آپ و تلگرام

09128850886

تلفن دفتر مرکزی

واتس آپ و تلگرام

+۹۸۹۱۲۴۰۶۰۷۰۵

لیبل کارت گارانتی موبایل...

چاپ دیجیتال و 4 مورد از مزایا و معایبی آن ها چیست؟

چاپ دیجیتال در ichap یک فرآیند چاپ است که در آن تصاویر مستقیماً از رایانه به دستگاه چاپ انتقال می‌یابند. بدون این که نیاز به صفحه های چاپ و قالب های چاپ باشد. این فرآیند امکان چاپ بنر سریع تر و انعطاف‌پذیرتر را در مقایسه با روش‌های سنتی چاپ مانند چاپ افست فراهم می‌کند. برای مثال چاپ بنر تولد به صورت دیجیتالی یکی از انواع بنر های دیجیتال است. بنر تولد بنری است که در آن، نزدیکان فرد متولد شده تهیه می‌کنند تا تبریک خود را به او برسانند. امروزه بر خلاف گذشته اکثر بنر ها دیجیتالی هستند و کمتر از روش های سنتی چاپ استفاده می شود.

نویسنده مریم بویری
تاریخ 1402/04/11
مزایای چاپ به صورت دیجیتالی سرعت چاپ، انعطاف پذیری، هزینه کمتر، تغییر اطلاعات
معایب چاپ به صورت دیجیتالی کیفیت و اندازه محدود،هزینه،تاثیر بر محیط زیست

 

  چند مورد از مزایای چاپ دیجیتال و روش چاپ دیجیتال دستگاه جوهر افشان

این روش چاپ، سریع ترین روش برای چاپ  یک بنر در چاپ رفاه است. از رایج ترین دستگاه های چاپ دیجیتال می توان به دستگاه جوهر افشان و لیزری اشاره کرد. برخی از بنر های دیجیتالی، بنر تولد هستند. چند مورد از مزایای این روش چاپ عبارت اند از:

  1. سرعت چاپ: بسیار سریع تر از روش‌های سنتی است. همچنین می‌ توان در کمترین زمان ممکن تعداد زیادی از محصولات را چاپ کرد.
  2. انعطاف‌پذیری: با استفاده از این روش، می‌توان طرح‌ها ‌و‌تصاویر را به آسانی تغییر داد و به روز رسانی کرد.
  3. هزینه کمتر: هزینه‌ های تولید و تنظیم برای این روش چاپ در چاپ رفاه کمتر از روش‌های سنتی است. در این روش، هزینه ی تیراژ با زیاد شدن تعداد صفحات، افزایش نمی یابد.
  4. تغییر اطلاعات: در روش چاپ سنتی مثل افست، اطلاعات و طرح ها بدون تغییر باقی می مانند. اما در چاپ به صورت دیجیتال ichap طراحی ها، عکس ها و اطلاعات را می توان تغییر داد.

روش کار دستگاه چاپ جوهر افشان به این صورت است که شما ابتدا تصویر مورد نظر را در رایانه انتخاب می‌کنید. این تصویر می‌تواند از طریق دوربین‌های دیجیتال، اسکنر یا فایل‌های رایانه‌ای باشد. پس از تنظیمات چاپ، تصویر به دستگاه چاپ منتقل می شود. این تنظیمات، اغلب از طریق پورت USB یا شبکه اینترنتی صورت می گیرد. پس از اینکه تصویر منتقل شد، دستگاه شروع به چاپ بنر می کند. در این فرآیند، جوهر به صورت قطرات کوچک روی کاغذ پاشیده می‌شود و تصویر در نتیجه شکل می‌گیرد. پس از چاپ، بنر نیاز به خشک شدن دارد. این خشک شدن ممکن است به صورت طبیعی یا با استفاده از دستگاه‌های خشک کننده صورت گیرد.

انواع مختلفی از چاپگر جوهر افشان- چاپ دیجیتال
انواع مختلفی از چاپگر جوهر افشان- چاپ دیجیتال- چاپ رفاه

انواع چاپ دیجیتال 1 چاپگر جوهر افشان

چند مورد از معایب چاپ دیجیتال و روش چاپ دیجیتال با دستگاه لیزری

  1. کیفیت محدود: این روش چاپ کیفیت کمتری نسبت به چاپ افست دارد، خصوصا در چاپ رنگ‌های پوشا و جزئیات دقیق.
  2. محدودیت در اندازه و نوع مواد: برخی از دستگاه‌های چاپ به روش دیجیتال محدودیت‌هایی در اندازه و نوع مواد چاپ دارند. به عنوان مثال، قابلیت چاپ روی مواد ضخیم‌ تر ممکن است محدود شود.
  3. هزینه بالاتر برای حجم‌بالا: برای چاپ حجم بالا، هزینه چاپ به روش دیجیتال ممکن است بالاتر از روش‌های سنتی باشد. به طور کلی، استفاده از این روش چاپ می‌تواند به دلیل سرعت و انعطاف‌پذیری بالا، مناسب باشد.
  4. تاثیر منفی بر محیط زیست: بنر های دیجیتالی درichap برق زیادی مصرف می کنند. از این جهت باعث افزایش آلودگی هوا می شوند.

روش چاپ دستگاه لیزری در آن به این صورت است که ابتدا دستگاه را گرم کرده و تونر را آماده می کنیم. سپس لیزر روی یک طبقه فوتورسانا (حساس به نور) که روی یک بشقاب یا چرخ دنده قرار دارد، پرتو می‌زند. لیزر الگوی تصویر را روی طبقه فوتو رسانا ایجاد می‌کند. تونر به قسمت‌هایی از طبقه فوتورسانا که توسط لیزر نورانی شده‌اند، چسبیده می‌شود. سپس، تصویر تونر به کاغذ منتقل می‌شود. کاغذ از طریق یک رولر گرم عبور می‌کند که باعث می‌شود تونر به کاغذ چسبیده شود. در این روش چاپ، ابتدا تصویر بر روی یک بطری سیلندر نگهداری می‌شود. سپس با استفاده از لیزر، تصویر به صورت دقیق بر روی کاغذ منتقل می‌شود.

انواع روش های چاپ دیجیتال- چاپ دیجیتال
انواع روش های چاپ دیجیتال- چاپ دیجیتال- چاپ رفاه

انواع چاپ دیجیتال 2چاپگر لیزری بنر

چند مورد از کاربرد های چاپ دیجیتالی در صنایع مختلف

  1. تبلیغات و بازاریابی: پرینت دیجیتالی برای تولید بنرها، پوسترها، کارت‌های تبلیغاتی و کاتالوگ‌ها استفاده می‌شود. این روش چاپ به کسب و کارها امکان می‌دهد تصاویر با کیفیت و جذاب را به مشتریان خود ارائه دهند.
  2. صنعت مواد غذایی: در صنعت مواد غذایی، این روش چاپ برای بسته‌بندی محصولات، برچسب‌ها و منشورهای تبلیغاتی استفاده می‌شود. این روش چاپ امکان چاپ تصاویر و طرح‌های جذاب روی بسته‌بندی محصولات را فراهم می‌کند.
  3. صنعت مد و پوشاک: در این صنعت، پرینت دیجیتالی برای تولید الگوها، طرح‌ها و نقش‌های روی پارچه استفاده می‌شود. این روش چاپ به طراحان مد امکان می‌دهد طرح‌های خلاقانه و منحصر به فرد را بر روی پارچه چاپ کنند.
  4. صنعت تابلوسازی: در صنعت تابلوسازی، برای تولید تابلوهای تبلیغاتی، نمایشگرها و تابلوهای دکوراتیو استفاده می‌شود. این روش چاپ به تابلو سازان امکان می ‌دهد تصاویر با کیفیت بالا را بر روی تابلو ها چاپ کنند.
  5. صنعت دکوراسیون داخلی: در این صنعت، برای تولید تصاویر و طرح‌های دیواری، کفپوش‌ها و پوسترهای دکوراتیو استفاده می‌شود. این روش چاپ به طراحان داخلی امکان می‌دهد تصاویر و طرح‌های خلاقانه را در فضاهای داخلی ایجاد کنند.

یکی از روش های فراگیر در چاپ بنر ها
یکی از روش های فراگیر در چاپ بنر ها- چاپ رفاه

انواع چاپ دیجیتال 3در صنایع مختلف

چند نکته که لازم است قبل از چاپ دیجیتال بدانید

– برای چاپ به روش دیجیتال، نیاز به فایل تصویری با فرمت های قابل قبول توسط چاپگر دیجیتال دارید. این فرمت می‌تواند JPEG، PNG، PDF و… باشد.

– برای حفظ کیفیت تصویر در این روش چاپ، باید از تصاویر با رزولوشن بالا استفاده کنید. رزولوشن تصویر باید حداقل 300 dpi (نقطه در اینچ) باشد.

– در انتخاب رنگ‌ها برای پرینت دیجیتال، بهتر است از فضای رنگی CMYK استفاده کنید که برای پرینت مناسب است. اگر از فضای رنگی RGB استفاده کنید، رنگ‌ها ممکن است در چاپ متفاوت باشند.

– بهتر است یک نمونه آزمایشی از تصویر را چاپ کنید تا مطمئن شوید کیفیت و‌رنگ‌ها درست هستند.

– باید مطمئن شوید که تصویر و متن در فایل طراحی شده به درستی قرار دارند و هیچ خطا یا اشتباهی در آن وجود ندارد.

– هزینه این روش چاپ ممکن است بیشتر از چاپ سنتی باشد، به خصوص در صورت چاپ تعداد زیادی از تصاویر. بنابراین، قبل از تصمیم گیری برای چاپ، هزینه ها را مقایسه کنید و با بودجه خود هماهنگ کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *